Om Søhesten

Dykkerklubben Søhesten bor i Hillerød og har 70-80 medlemmer. Vi dyrker både snorkeldykning, flaskedykning og undervands rugby. Ligeledes har vi en stor junior afdeling som uddanner snorkeldykkere og spiller uv-rugby i samarbejde med Hillerød Ungdomsskole.

Med placeringen i Hillerød har vi gode muligheder, for altid at finde et dyk hvor vejr og vind tillader sikker og behagelig dykning. Vi dykker naturligvis ofte i Kattegat, Øresund og Sydsverige (eks. Kullen), men har også mulighed for at køre længere med vores både. Vi arrangerer også ture til udlandet - eks. Rødehavet - for sammen at dyrke vores passion for livet under vandet.

Vi er åbne for alle dykkere - uanset certifikat type og -niveau. Klubben har et oprindeligt udspring i CMAS, men er åbne for alle passionerede dykkere. Det er lysten til at dykke, der samler os.

Klubben er naturligvis medlem af Dansk Sportsdykkerforbund (DSF) og der igennem også medlem af Dansk Idrætsforbund og CMAS. En af de fordele det giver os er, at alle medlemmer er dækket af DSF's kollektive forsikring for dykkere som dækker over hele verdenen.

Har du lyst til at høre mere - evt. tage med på en tur og "kigge os an" - er du meget velkommen til at kontakte os.

Juniorer

Flaskedykning

UV-rygby